De zekerheid van Vakgarant Garantie

U heeft bij De Vakgarage een occasion gezien of gekocht met Vakgarant Garantie, een occasion waar uw Vakgarage voor instaat. Een Vakgarant occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand. Toch kan er aan iedere auto iets kapot gaan, daarvoor heeft u tenslotte garantie.

 

Een complete garantie voor een eerlijke prijs
Vakgarant Garantie wordt u aangeboden door De Vakgarage bij aankoop van speciaal geselecteerde occasions. Afhankelijk van de leeftijd of het aantal gereden kilometers is Vakgarant Exclusief of Vakgarant Basis op uw occasion van toepassing. Beide garantiedekkingen beschermen u tegen de kosten van onverwachte reparaties aan uw auto. Welke auto-onderdelen onder de garantie vallen, is afhankelijk van de garantiedekking.

 

Vakgarant Exclusief: deze zeer uitgebreide garantie dekt nagenoeg alle mechanica en elektronica van uw occasion inclusief het arbeidsloon.
Vakgarant Basis: deze garantie dekt de mechanische onderdelen van de motor, bak en aandrijving van uw occasion inclusief het arbeidsloon.

 

Voordelen van een Vakgarant occasion

  

In het buitenland of dichtbij huis
Indien uw auto in het buitenland kapot gaat, heeft u in de meeste gevallen gewoon recht op vergoeding van de reparatiekosten. U dient wťl altijd eerst autorisatie te krijgen van uw Vakgarage voordat het reparatiewerk wordt aangevangen.

 

Gratis leenauto
Indien er binnen de garantieperiode, garantiereparaties noodzakelijk zijn dan krijgt u gedurende de reparatie periode gratis een leenauto.

 

14 dagen of 1.000 km omruilgarantie
Indien er zich binnen 14 dagen of 1.000 km toch iets mocht voordoen wat wij technisch niet kunnen oplossen, kunt u de auto omruilen voor een andere beschikbare auto van gelijke waarde (vraag naar de voorwaarden).

 

Defect?
Bel uw Vakgarage of breng uw auto naar de verkopende Vakgarage of een andere Vakgarage naar keuze. Garantiewerkzaamheden kunnen door iedere Vakgarage worden uitgevoerd op vertoon van uw Vakgarant polis.

 

Tot 12 maanden volledig zorgeloos rijden, is voordeliger dan u denkt!
Wilt u aanvullende informatie over de Vakgarant Garantie? Bezoek dan de officiŽle Vakgarant website. Wilt u bij een Vakgarage bij u in de buurt binnenlopen? Dan bent u van harte welkom.