Bent u lid van Vakgarage? Klik hier om in te loggen

Kawasaki Ninja

300 A2 Rijbewijs

Specificaties
Opties
Onderscheidende opties:
  • Sportdemper
Overige
  • Sportdemper
Vakgarant garantie

Deze Kawasaki Ninja kan worden afgeleverd met Vakgarant garantie. Vraag naar de mogelijkheden.
Bekijk hier de actuele voorwaarden van Vakgarant.

Voertuigopmerkingen

Door inruil verkregen prachtige dikke A2 Kawasaki motorfiets, is voorzien van duo zitje , afdekhoes, onderhoudsboekje, sportdemper.

Opmerkingen

Conform de Wet Consumenten bescherming (art.6:193 e.v. BVV) zijn vanaf heden de prijzen van onze occasions inclusief alle onvermijdbare kosten.
De geadverteerde prijs is een meeneemprijs inclusief tenaamstellingskosten, professionele poetsbeurt, geldige APK-keuring en een vrijwaring
voor uw eventuele inruilauto.

Bij de aanschaf van een occasion draait het niet alleen om de prijs, maar ook om service en garantie. Daarom heeft u voor occasions boven de € 4.500,- keuze uit 3 garantiepakketten.
Tevens kunnen wij voor u een financieringsvoorstel op maat maken. Kortom, kijk op onze website www.vakgarageautonijlan.nl voor een uitgebreide fotoreportage van onze occasions.
Voor meer informatie over deze auto kunt u bellen met Henk Schippers, tel 058-2887988 (maandags op afspraak).

Ook interessant
Contact
Routebeschrijving

Interesse in deze auto, of komt u voor onderhoud? Plan hier uw route!

Scan met uw mobiel
QR Code
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.